Coronaria - Tiedonhallintaratkaisu tukee tiedolla johtamista

Coronaria valitsi Loihde Analyticsin kumppanikseen uuden liiketoimintatiedon hallintaratkaisun luomisessa ja tiedolla johtamisen kehittämisessä. Coronaria on kasvanut jo vuosia erittäin nopeasti. Yritysostot, jatkuvat integraatiot ja uusien liiketoimintojen käynnistäminen vaatii järjestelmiltä erittäin paljon, ja erityisesti liiketoimintatiedon hallinnalle jatkuvat muutokset ovat haastavia. Loihde Analyticsin avulla Coronarian vanhat, pääosin Exceliin nojaavat, ratkaisut korvattiin modernilla kokonaisratkaisulla, pohjautuen Microsoftin ja Tableaun teknologioihin. Ratkaisu koostuu lukuisista integraatioista, perustietojen hallinnasta, tietovarastosta, laajoista talouteen liittyvistä vyörytyksiä/jyvityksiä, liiketoiminnan ennusteiden ja budjettien hallinnasta, sekä tietenkin raporteista ja analytiikasta.

Projektin ensimmäisessä vaiheessa keskityttiin talouteen liittyvään analytiikkaan ja johdon raportointiin, seuraavissa vaiheissa ratkaisu laajeni mm. HR-raportointiin. Ratkaisu on tuottanut suurta lisäarvoa vähentäen merkittävästi manuaalisen työn määrää, parantanut datan laatua sekä luotettavuutta, nopeuttanut raportointiprosesseja ja mahdollistanut tiedolla johtamisen. Tämän vuoden aikana ratkaisu laajeni myös mobiiliin, eli ratkaisu on käytettävissä kaikilla päätelaitteilla riippumatta ajasta ja paikasta.

Sanna Jussila, CFO, CorGroup: Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme Loihde Analyticsin kanssa, aikataulut ja budjetit ovat pitäneet ja olemme saaneet heiltä paljon tukea tiedolla johtamisen kehittämisessä. Suosittelen Loihde Analyticsia lämpimästi myös muille.

*Hankkeen toimitti Eximia BI, joka yhdistyi Loihde Analyticsiin 2017.

 

Oletko kiinnostunut samanlaisesta ratkaisusta?

Ota yhteyttä meihin.