Avoin hakemus

Etkö löytänyt sinulle sopivaa avointa työtehtävää rekrytointi-sivultamme, mutta olet kiinnostunut työskentelemään Loihde Analyticsissa? Voit lähestyä meitä myös avoimella työhakemuksella.

Etsimme jatkuvasti uusia ammattilaisia tiedolla johtamisen asiantuntijatiimiimme. Käymme avoimia hakemuksia läpi jokaisen avoimen työtehtävän kohdalla. Hyödynnämme avoimia hakemuksia myös rekrytoidessamme henkilöitä työtehtäviin, jotka eivät ole julkisessa haussa.

Lähetä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen job@loihde.com tai täytä oheinen lomake. Kerro hakemuksessa osaamisestasi, uratoiveistasi sekä siitä, miksi olet kiinnostunut työskentelemään meillä. Mainitse hakemuksessasi myös, missä toimipisteessämme haluaisit työskennellä.

Käymme avoimia hakemuksia jatkuvasti läpi, joten voimme olla sinuun yhteydessä hyvinkin nopeasti.

Tutustu meihin työnantajana:

Jätä avoin hakemus

Tutustu avoimiin tehtäviin

Katso kaikki tällä hetkellä aukiolevat tehtävämme.

Tutustu tuleviin kollegoihisi

Uuden uran alkumetreillä – kohti data-ammattilaista

Valmistuin keväällä YMK-insinööriksi älykkään teollisuuden tutkinto-ohjelmasta. Opintojeni aikana kiinnostukseni data-analytiikkaan ja sen hyödyntämiseen liiketoiminnan kehittämisessä heräsi toden teolla, kun sain oppia ...

Lue lisää

Erilaiset taustat ovat rikkaus

Kuka olet ja mitä teet Loihde Analyticsissa? Olen Eevi Lappalainen ja työskentelen Loihde Analyticsissa BI-konsulttina. Olen ollut täällä töissä kaksi vuotta ja viihdyn edelleen.

Lue lisää

Miten rakennetaan asiakaskokemusta etänä – kokemuksia poikkeustilasta

Miten rakentaa hyvää asiakaskokemusta pelkän etäyhteyden avulla? Miten ylipäänsä verkostoitua ja luoda uusia suhteita pelkästään puhelimitse, Teamsin tai muiden kanavien kautta? Näitä kysymyksiä olen itse joutunut ...

Lue lisää