Azure-tietoalusta nopeana kokeiluna

Palvelun avulla pääset todentamaan pilvipohjaisen tietovarasto- ja raportointiympäristön mahdollisuuksia nopeasti omalla datallasi

Azure-tietoalusta nopeana kokeiluna

Palvelun avulla pääset todentamaan pilvipohjaisen tietovarasto- ja raportointiympäristön mahdollisuuksia nopeasti omalla datallasi

Azure Tasting

Tuntuuko siltä, että yrityksen data on hajallaan ja sekaisin? Löytyykö teiltä tietovarastoja, jotka ovat jääneet vaille hellää huolenpitoa? Haluaisitteko eroon vanhoista konesalissa surraavista palvelimista?

Välineet kehittyvät ja maailma muuttuu. Dataan ja tilastoihin perustuvia päätöksiä tehdään ja halutaan tehdä yrityksen kokoon tai toimialaan katsomatta. Dataa syntyy hurjalla tahdilla tahdilla niin yrityksen sisällä kuin ulkopuolellakin ja sitä halutaan nopeammin hyötykäyttöön. Aika ajaa vanhojen järjestelmien ohi, data voi olla pirstaloitunutta ja huonosti hyödynnettävissä. Organisaatiossa ilmenee myös uudenlaisia datan hyödyntämisen tarpeita sekä tarve skaalata tekemistä.

Data-alustan hyötyjä

Nykyaikaiset data-alustat pilviteknologioilla toteutettuna tuovat hommaan ketteryyttä ja vauhtia. Ne mahdollistavat datan helpon yhdistämisen, harmonisoinnin, muokkauksen ja analysoinnin eri tarpeisiin. Data-alustojen avulla voidaan nopeasti hyödyntää erityyppisiä lähteitä ja tarvittaessa tekoälyä, myös reaaliaikaisesti. Kun toimiva ratkaisu löytyy, se on helppo skaalata ja levittää organisaatioon käyttöön.

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme datan käsittelyn ja hyödyntämisen moderneja ratkaisuja huippuvälineillä. Olemme tästä hyvin innoissamme ja haluaisimme tarjota teille maistiaisia siitä, mitä nykyajan tehokas ja joustava datankäsittely voi tarjota.

Kokeillen liikkeelle

Kehitimme yhdessä Arrow ECS:n ja Microsoftin kanssa Azure-maistiaiset. Palvelu mahdollistaa helpon ja ketterän tavan kokeilla analytiikan sekä raportoinnin ratkaisuja ja todentaa niiden hyötyjä ilman suuria alkuinvestointeja tai paineita suuren hankkeen onnistumisesta.

Azure Tasting -konseptin avulla pääsette todentamaan pilvipohjaisen tietovarasto- ja raportointiympäristön mahdollisuuksia nopeasti omien tuttujen datojen kautta. Rajatussa toteutuksessa pääsette eturiviin kokemaan pilvitietoalustan mahdollisuuksia aidossa ympäristössä.

Palvelukonsepti on aina räätälöity ratkaisu, jossa huomioidaan asiakkaan yksilölliset tarpeet ja tilanne. Ratkaisussa dataputki toteutetaan aina lähdeaineistosta visualisointiin saakka. Ketterän ja tietoturvallisen Azure-pilveen suunnitellun kokonaisuuden avulla ensimmäiset raportit saadaan tuotettua nopeasti.

 

Palvelun vaiheet tiivistettynä

01

Toteutusympäristön pystyttäminen Azureen

02

Lähdeaineistojen lataaminen Azure Data Lakeen ja mallinnus Azure SQL DB -tietovarastoon

03

Tiedon visualisointi / raportointi Power BI -välineellä

Ota yhteyttä

Mikäli haluat keskustella lisää Azuren mahdollisuuksista, voit olla yhteydessä Jukkaan, tai varata ajan suoraan hänen kalenterista.

Jukka-Sormunen-400x651

Jukka Sormunen

Senior Business Advisor
📩 jukka.sormunen@aureolis.com
📞 050 517 7092

Azuren avulla datasta kaikki irti - Case Järvenpään kaupunki

Katso tallenne ja kuulet, miten Järvenpään kaupunki tutustui tiedolla johtamisen uusiin tuuliin ja moderneihin Azuren työkaluihin.

Kerroimme webinaarissa, miten Azure ja sen työkalut auttavat yrityksiä ottamaan datasta kaiken irti. Tallenteessa kuulet myös, miten Azuren komponentit voivat auttaa siirtymään konesalimaailmaan serveriasennuksista kohti joustavaa, skaalautuvaa ja tehokasta pilvimaailmaa.

Tutustu asiakkaisiimme

Loihde Trust - Robotiikka tehostaa taloushallintoa

Loihde Analytics on toteuttanut Loihde Trustin taloushallinnolle robotiikkaratkaisun, jossa tilausten siirtämisen sekä laskurivien tarkistamisen prosessit suorittaa nyt robotti. Nämä työvaiheet ovat manuaalisina olleet ...

Lue lisää

Lumene - Tuki- ja ylläpitopalvelu tehostaa datan hyötykäyttöä

Loihde Analytics on toiminut Lumenen kumppanina vuodesta 2013. Yhteistyö käynnistyi tiedolla johtamisen hankkeella, jossa kartoitettiin liiketoimintatarpeet ja vaatimukset uutta BI-ratkaisua varten. Loihde Analytics ...

Lue lisää

Videoanalytiikka ja tekoäly viranomaisten apuna henkilölaskennassa

Loihteen tytäryhtiöt Loihde Analytics Oy ja Loihde Trust Oy toimittivat Helsingin kaupungille videoanalytiikkaan perustuvan palvelun, joka kertoo, paljonko ihmisiä on liikkeellä kaupungin keskeisissä ulkotiloissa eri ...

Lue lisää