Loihde Akatemia

Pidä huolta omasta kilpailukyvystäsi. Loihde Akatemia on tiedolla johtajan aarreaitta – tuoretta tietoa, näkemyksiä ja neuvoja.

Loihde Akatemia

Pidä huolta omasta kilpailukyvystäsi. Loihde Akatemia on tiedolla johtajan aarreaitta – tuoretta tietoa, näkemyksiä ja neuvoja.

Webinaarit

Azure_Loihde
Azure

Azuren avulla datasta kaikki irti - Case Järvenpään kaupunki

Azure ja sen monipuoliset työkalut auttavat yrityksiä ottamaan datasta kaiken irti. Kuuntelemalla selviää, miten Azuren komponentit voivat auttaa siirtymään konesalimaailman serveriasennuksista kohti joustavaa, skaalautuvaa ja tehokasta pilvimaailmaa.

Lue lisää
Data-alustat-webinaari
Data-alustat ja tietovarastoratkaisut

Kaipaako tietovarastosi tuuletusta? Tietovarastosta data-alustaan

Data-alustat ovat tulleet jäädäkseen. Kustannustehokkuus ja skaalautuvuus motivoivat organisaatioita päivittämään ympäristönsä on-site arkkitehtuurista pilveen.

Lue lisää
PowerBI-webinaari
Power BI

Power BI – tehosta käyttöä ja ota toiminnallisuudet haltuun

Esittelemme webinaarissa Power BI:n raportoinnin käyttö- ja suunnittelumahdollisuuksia ja kerromme, miten niitä hyödynnetään tehokkaasti.

Lue lisää

Liity BI-akatemian sisäpiiriin

Uudet artikkelit sähköpostiisi ja ohituskaista tuleviin tapahtumiin. 

Blogi

Älä jää jälkeen koneoppimisen ja tekoälyn hyödyntämisessä.
Analytiikka

Miten taklata koneoppimisen haasteet rahoitusalalla?

Rahoitusalalla on tehty vuosikymmenten ajan merkittäviä investointeja tietovarastointiin ja raportointiin. Jo pelkästään lakisääteisten velvoitteiden täyttäminen sälyttää pankeille suuren raportointi- ja ...

Lue lisää
Tiedolla johtaminen

Mitä tiedolla johtamisen avulla saavutetaan sote-alalla

Tieto-ohjautuvuuteen pyrkiminen ei ole mikään uusi asia ihmiskunnan historiassa. Kukapa ei haluaisi perustaa suunnitelmiaan ja päätöksiään luotettavaan tietoon. Tiedolla johtaminen on ollut jo vuosien ajan ...

Lue lisää
Tiedolla johtaminen

Kolme tapaa epäonnistua tiedolla johtamisessa

Meiltä konsulteilta kysytään usein, millaisia virheitä joku muu jossain toisaalla on tehnyt. Tässä kirjoituksessa nostetaan pöydälle muutama kissan kokoinen ongelma, jotka eivät ehkä ole dataohjautuvuuden kannalta ...

Lue lisää