BI-akatemia

Pidä huolta omasta kilpailukyvystäsi. BI-akatemia on tiedolla johtajan aarreaitta – tuoretta tietoa, näkemyksiä ja neuvoja.

BI-akatemia

Pidä huolta omasta kilpailukyvystäsi. BI-akatemia on tiedolla johtajan aarreaitta – tuoretta tietoa, näkemyksiä ja neuvoja.

Webinaarit

Azure_Loihde
Azure

Azuren avulla datasta kaikki irti - Case Järvenpään kaupunki

Azure ja sen monipuoliset työkalut auttavat yrityksiä ottamaan datasta kaiken irti. Kuuntelemalla selviää, miten Azuren komponentit voivat auttaa siirtymään konesalimaailman serveriasennuksista kohti joustavaa, skaalautuvaa ja tehokasta pilvimaailmaa.

Lue lisää
Data-alustat-webinaari
Data-alustat ja tietovarastoratkaisut

Kaipaako tietovarastosi tuuletusta? Tietovarastosta data-alustaan

Data-alustat ovat tulleet jäädäkseen. Kustannustehokkuus ja skaalautuvuus motivoivat organisaatioita päivittämään ympäristönsä on-site arkkitehtuurista pilveen.

Lue lisää
PowerBI-webinaari
Power BI

Power BI – tehosta käyttöä ja ota toiminnallisuudet haltuun

Esittelemme webinaarissa Power BI:n raportoinnin käyttö- ja suunnittelumahdollisuuksia ja kerromme, miten niitä hyödynnetään tehokkaasti.

Lue lisää

Liity BI-akatemian sisäpiiriin

Uudet artikkelit sähköpostiisi ja ohituskaista tuleviin tapahtumiin. 

Blogi

Loihde Analytics

Aureolis on nyt Loihde Analytics

Aureolis vaihtaa nimeään ja on jatkossa Loihde Analytics. Nimenmuutoksella haluamme korostaa kuuluvamme Loihde-konserniin ja sen laajaan asiantuntijaverkostoon. Olemme edelleen sama tuttu yritys, mutta jatkossa ...

Lue lisää
Analytiikka

BI-akatemia on tiedolla johtajan aarreaitta – tuoretta tietoa, näkemyksiä ja neuvoja

BI-akatemiamme tarjoaa erilaisia sisältöjä kaikille tiedolla johtamisesta kiinnostuneille. Tarkoituksenamme on BI-akatemian kautta tukea tieto-ohjautuvuuden kehittämistä organisaatioissa, ja pyrimmekin nostamaan esiin ...

Lue lisää
Tiedolla johtaminen

Organisaation dataohjautuvuus on vain yhden askeleen päässä

Avataan nettiselain, haetaan ’millainen on dataohjautuva organisaatio’ ja katsotaan hakutuloksia. Selviää, että data pitää saada kaikkien saataville ja että bisnespäätökset pitää perustaa dataan. Kerrotaan, että ...

Lue lisää