12.04.2021  - Loihde Analytics -  Loihde Analytics

Aureolikselle neljäs kultakumppanuus Microsoftin kanssa

MS kulta kumppanuus

Aureolis on tänä vuonna saavuttanut kultaa myös pilvialustoissa sekä projektien ja salkunhallinnassa aikaisempien data-alustojen sekä data-analytiikan kultakumppanuuden jatkoksi. Aureoliksella on ollut vuodesta 2006 kumppanisopimus Microsoftin kanssa. Aureoliksen saavuttamat kultakumppanuustasot ovat Data Analytics Gold, Data Platform Gold, Project and Portfolio Management Gold ja Cloud Platform Gold.

Microsoftin myöntämät sertifikaatit Data Platform Gold sekä Data Analytics Gold kertovat erinomaisesta osaamisesta data-alustojen ja data-analytiikan alueilla. Project and Portfolio Management Gold -sertifikaatin edellytyksenä on mm. henkilöstön osaaminen Power BI -raportoinnissa, raportointiratkaisujen toimittamisessa sekä tiedolla johtamisessa. Kultatason Cloud Platform -tunnustus puolestaan kertoo vankasta osaamisesta Azure-pilviratkaisujen toimittamisessa. Kulta-tason kumppanitunnustus on korkein mahdollinen saavutus kumppanille ja kuvaa Aureoliksen osaamista, referenssejä sekä henkilöstön kouluttautumista Microsoftin ratkaisujen johtaviksi asiantuntijoiksi. 

Aureolikselle myönnetyt sertifikaatit ovat tunnustus laadukkaasta työstä Microsoft-ratkaisujen toimittajana. Niiden saavuttamiseksi kumppanilta edellytetään näyttöjä Microsoftin tuotteilla ja teknologioilla toteutetuista asiakashankkeista sekä asiantuntijoiden sertifiointeja.

”Haluamme pysyä kehityksen kärjessä organisaatioiden tietoalustojen suunnittelussa ja rakentamisessa. Arvostamme pitkää kumppanuuttamme Microsoftin kanssa. Microsoftin meille myöntämät kumppanitunnustukset ovat osoitus kyvystämme nostaa asiakkaidemme liiketoimintaa uudelle tasolle vaativien data- ja analytiikkaratkaisujen avulla”, toteaa Aureoliksen toimitusjohtaja Katja Ahola.