25.05.2018  - Loihde Analytics -  Loihde Analytics

Aureolis ja Cloudera vahvistavat yhteistyötään

Aureolis Oy on nimitetty Clouderan Connect-partneriohjelman ensimmäiseksi pohjoismaiseksi Silver Systems Integration Partneriksi. Cloudera tarjoaa uusimpia avoimen lähdekoodin teknologioita hyödyntävän modernin alustan koneoppimiseen ja analytiikkaan.

Aureoliksen vahva big data -sovelluskehitysosaaminen yhdistyy Clouderan tarjoomaan ja toimituskokemukseen tietovarastoinnista sekä Customer 360-, IoT- ja Predictive Maintenance -toimituksista.

”Cloudera Connect -partneriohjelman kelpoisuusehdot ovat erittäin tiukat, ja Aureolis on Pohjoismaiden ainoa Silver-tason saavuttanut kumppani. Lukuisat asiakasreferenssit, erittäin syvä osaaminen ja sertifioidut osaajat takaavat Aureolikselle erinomaisen aseman organisaatioiden big data -kumppanina. Cloudera on maailmanlaajuisesti suosituin big data -alusta, joka mahdollistaa mm. koneoppimisen ja analytiikan hyödyntämisen liiketoiminnassa, puhumattakaan valtavien tietomäärien hallinnasta turvallisesti. Aureolis jatkaa edelleen investointeja Cloudera-toimintojen laajentamiseen, jotta asiakkaamme saavat liiketoimintojensa tueksi Clouderan jatkuvasti kehittyvän ja monipuolistuvan valikoiman, ” kertoo Aureoliksen asiakkuusjohtaja Janne Anttila.

“Meillä on erittäin hyvä suhde Aureolikseen ja jatkamme yhteistyön rakentamista vastedeskin. Asiakkaamme saavat yhteistyömme tuloksena yhdistelmän teknologiaa sekä asiantuntijuutta monimutkaisten big data -ongelmien ratkaisemiseen,” sanoo Kamiel Beijer, Clouderan Partner Sales Manager. “Aureoliksen kokeneet Cloudera-asiantuntijat tuovat asiakasyrityksiimme hyötyjä elävän elämän Hadoop-toteutuksista”.