01.12.2017  - Loihde Analytics -  Loihde Analytics

Aureolis ja Eximia BI yhdistyvät

Vahvassa kasvussa olevat Aureolis ja Eximia BI yhdistyvät. Aureolis Oy on ostanut yrityskaupassa Eximia Business Intelligence Oy:n koko osakekannan. Yhdessä yritykset muodostavat vahvan BI-alueen toimijan, joka auttaa asiakkaitaan menestymään liiketoimintatiedon avulla. Aureoliksen palvelut kattavat koko BI-alueen tietovarastoinnista ja raportoinnista analytiikkaan sekä tiedolla johtamisen tukeen.

eximia ja aureolisYritysoston myötä Aureolis vahvistaa kykyään vastata BI-alueen palvelujensa kasvavaan kysyntään. Eximia BI jatkaa toistaiseksi omalla nimellään, mutta sen liiketoiminta ja asiakkaat siirtyvät vuoden 2018 aikana osaksi Aureoliksen tiedolla johtamisen palveluliiketoimintaa. Yhdistyttyään Eximia BI:n kanssa Aureolis työllistää yli 130 BI-alueen ja liiketoimintatiedon hyödyntämisen asiantuntijaa Helsingissä, Espoossa, Lappeenrannassa ja Oulussa. Aureolis tavoittelee jatkossakin kannattavaa kasvua liiketoimintatiedon hyödyntämisen alueella.

Aureolis on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista liiketoimintatiedon hyödyntämisen toimijoista ja vastaa yrityskaupalla yhä kasvavaan markkinatarpeeseen. Yritysosto on meille merkittävä askel yrityksen kasvustrategiassa, ja Eximian arvostettu osaaminen toimialallamme vahvistaa ja täydentää Aureoliksen nykyistä palvelutarjoamaa. Osaavan ja ketterän kumppanin tuki on yhä keskeisempää, kun asiakasyrityksemme luovat uutta liiketoimintaa ja kehittävät palvelujaan tieto-ohjautuvasti. Yhdessä muodostamme entistä vahvemman BI-alueen toimijan, joka on toimialan edelläkävijä kehittäen uusia palveluita asiakkaidensa liiketoiminnan hyödyksi. Nämä palvelut keskittyvät jatkossakin vahvasti edistyneeseen analytiikkaan ja tiedolla johtamiseen”, kommentoi Aureoliksen toimitusjohtaja Katja Ahola.

Eximia BI:n toimitusjohtaja Janne Anttila toimii jatkossa Aureoliksen asiakkuusjohtajana ja on myös Aureoliksen johtoryhmän jäsen. ”Eximia BI:n toiminnan ytimessä on deliver more -ajattelutapa. Haluamme tarjota asiakkaillemme parempaa sisältöä, enemmän lisäarvoa ja pidemmälle meneviä ratkaisuja. Yhdessä Aureoliksen kanssa pystymme vastaamaan erityisesti analytiikkapalveluiden kysynnän kasvuun”, toteaa Eximia BI:n toimitusjohtaja Janne Anttila.

Lisätietoja:

Aureolis Oy, toimitusjohtaja Katja Ahola, p. +358 40 842 2752, katja.ahola@aureolis.com
Eximia Business Intelligence Oy, toimitusjohtaja Janne Anttila, p. +358 45 672 8569, janne.anttila@eximiabi.com

Aureolis Oy on vuonna 2001 perustettu Business Intelligence -alueeseen ja liiketoimintatiedon hyödyntämiseen keskittynyt asiantuntijaorganisaatio. Yrityksen liikevaihto vuonna 2017 on noin 8,5 milj. euroa.

Eximia BI on vuonna 2000 perustettu tiedonhallintaan erikoistunut teknologiariippumaton konsulttitalo, joka työllistää 30 asiantuntijaa Helsingissä ja Oulussa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2017 on noin 4 milj. euroa.