07.04.2017  - Loihde Analytics -  Loihde Analytics

Aureolis perustaa uuden toimipisteen Lappeenrantaan

Aureolis laajentaa toimintaansa ja perustaa toimipisteen Lappeenrantaan. Uusi toimipiste vastaa Aureoliksen kasvavaan kysyntään keskisuurten ja suurten suomalaisten yritysten Business Intelligence -alueen luottotoimittajana. Liiketoimintatiedon hallinnan kysynnän kasvu on Big Datan, IoT:n ja avoimen datan myötä avannut liiketoiminta-analytiikkaan keskittyneelle Aureolikselle uusia mahdollisuuksia. Tilikausi 2016 oli jälleen yritykselle positiivisen kasvun vuosi, jolloin Aureolis kasvatti liikevaihtonsa 6,8 miljoonaan euroon. 2017 vuosi on alkanut myös vauhdikkaasti, ja tänä vuonna Aureolis on rekrytoinut jo lähes 20 henkilöä ja kasvattanut henkilömääränsä yli 80 henkilöön.

Tänä vuonna Aureolis on investoinut erityisesti palvelukehitykseen ja jalkauttanut oman BI-akatemiansa koulutuspalveluita. Vahvan koulutusosaamisensa kautta Aureolis on jo vuosia pystynyt vastaamaan yhä kasvavaan liiketoimintatiedon ammattilaisten kysyntään ja yrityksessä aloittikin maaliskuussa kahdeksan kasvavaa BI-osaajaa, jotka kouluttautuvat Aureoliksen BI-akatemiassa BI-asiantuntijoiksi. BI-akatemia perustettiin vuoden alussa ja se tarjoaa BI-aiheisia seminaareja, webinaareja ja koulutuksia Aureoliksen asiakkaille ja kaikille BI-alueesta kiinnostuneille.

”Aureolis tarjoaa BI-palveluja asiakkaiden kaikkiin BI-alueen haasteisiin. Kilpailijoista meidät erottaa laaja BI-alueen osaamisemme sekä 16 vuoden ja 1000 asiakashankkeen kokemuksemme. Erityisen ylpeitä olemme tiedolla johtamisen palvelukonsepteistamme ja aidosta halustamme auttaa asiakkaitamme kohti kannattavampaa liiketoimintaa. Asiakkaamme luottavat meihin ja ovat tyytyväisiä palveluihimme”, toteaa Aureoliksen toimitusjohtaja Katja Ahola. ”Henkilöstön hyvinvointi on yksi arvoistamme, ja uskon henkilöstöön panostamisen sekä asiakkaihimme sitoutumisemme olevan syy vahvaan kasvuumme. Jatkammekin edelleen aktiivista rekrytointiamme ja haemme edelleen useita BI-asiantuntijoita sekä uusia kykyjä tälle äärimmäisen mielenkiintoiselle ja voimakkaimmin kasvavalle tietotekniikan alueelle.”

Aureolis Oy on Business Intelligence -liiketoiminta-alueeseen keskittynyt asiantuntijaorganisaatio, joka auttaa yrityksiä menestymään ja kasvattamaan kilpailukykyään liiketoimintatiedon avulla. Aureolis tuo asiakkaidensa käyttöön vahvan vision BI-alueesta ja avaa uusia näkökulmia tiedolla johtamiseen. Aureoliksen palvelut kattavat koko BI-alueen tietovarastoinnista ja raportoinnista tiedolla johtamisen tukeen.