30.05.2017  - Loihde Analytics -  Loihde Analytics

Aureolis vahvistaa kasvuedellytyksiään

Aureolis on vahvassa kasvussa. Yhtiö on tänä vuonna vahvistanut asemiaan sekä uusilla toimialoilla että nykyisissä asiakkuuksissaan, työllistää lähes 100 henkilöä ja on avannut uuden toimipisteen Lappeenrantaan. Aureoliksen kasvustrategia saa merkittävän tuen, kun Viria Oyj osti huomattavan osuuden yhtiöstä. Kauppa vahvistaa Aureoliksen kasvun ja kehittymisen mahdollisuuksia.

Aureoliksen toimintaan ei ole tulossa muutoksia, ja Aureolis keskittyy edelleen tiedolla johtamisen asiantuntijaratkaisuihin. Samoin Aureoliksen asiakkaat jatkavat edelleen yhtiön asiakkaina.

aureolis viria

Viria on turva- ja verkkoratkaisujen sekä tv-palveluiden vahva asiantuntija, joka on strategiassaan valinnut tiedonhallinnan yhdeksi painopistealueekseen. Konserniin kuuluvat emoyhtiö Viria Oyj:n lisäksi Viria Securi Oy, Tansec Oy, Hibox Systems Oy ja AB Sappa. Viria-konsernissa työskentelee noin 300 henkilöä eri puolilla Suomea sekä Ruotsin Göteborgissa.

 

”Kaupan tarkoituksena on taata asiakkaillemme jatkossakin BI-alueen parhaat palvelut ja asiantuntemus sekä mahdollistaa Aureoliksen vahvan kasvun jatkuminen. Olemme erittäin tyytyväisiä kauppaan ja uuteen vakavaraiseen osakkaaseen, joka antaa meille mahdollisuuden panostaa vahvasti toimintamme kehittämiseen. Kauppa avaa kiinnostavia yhteistyömahdollisuuksia erityisesti analytiikan hyödyntämisen ja IoT:n alueella”, toteaa Aureolis Oy:n toimitusjohtaja Katja Ahola.

”Tiedonhallinta on erittäin mielenkiintoinen, kasvava liiketoiminta, ja Aureolis on vahvalla kasvullaan osoittanut olevansa sen huippuosaajia. On hienoa päästä mukaan kehittämään yhtiötä ja tukemaan sen kasvua edelleen. Tieto ja sen käsittely liittyy vahvasti Virian nykyisiin liiketoimintoihin ja ne yhdessä mahdollistavat asiakkaillemme aivan uudenlaisia ratkaisuja. Esimerkiksi turvateknologiassa syntyy valtavasti dataa, jota valvonnan ohella voisi hyödyntää myös liiketoiminnassa. Toinen iso mahdollisuus on asioiden internet eli IoT”, toteaa Viria Oyj:n toimitusjohtaja Mika Vihervuori tyytyväisenä.

Lisätietoja:

Aureolis Oy:n toimitusjohtaja Katja Ahola, puh. 040 842 2752
Viria Oyj:n toimitusjohtaja Mika Vihervuori, puh. 040 720 2140