03.05.2019  - Loihde Analytics -  Loihde Analytics

Aureolis Wappu 2019 - mihin BI on menossa?

Aureoliksen Espoon toimistolla juhlittiin reilu viikko sitten vuoden suurinta asiakastapahtumaamme Aureolis Wappua. Perinteinen tapahtuma keräsi asiakkaidemme edustajia ja yhteistyökumppaneitamme viettämään iltapäivää mielenkiintoisten esitysten, herkullisen ruoan ja vappupallojen voimalla.

Iltapäivän aikana kuultiin asiakkuusjohtaja Janne Anttilan mielenkiintoinen ja konkreettinen puheenvuoro aiheesta Mihin BI on menossa?, ja lisäksi johtava BI-konsultti Hanna Pakka kertoi, miten organisaatiosta tehdään tieto-ohjautuva. Näiden lisäksi koko tapahtuman ajan toimi neljä pistettä, joita asiakkaat kiersivät omaan tahtiin yhdessä asiakasvastaaviemme kanssa.

Käyttöaste-analytiikan demopisteellä näki reaaliaikaisesti, kuinka moni vappujuhlaan osallistuja oli paikalla ihastelemassa demoa, ja kuinka se vaikutti tilan käyttöasteeseen. Tekstianalytiikka-pisteellä Aureoliksen Nordic Hack in SAS Viya -kilpailun edustajat esittelivät case-esimerkin kautta, miten pilvipohjaisen tekstianalytiikan avulla sairaskertomuksista voi tunnistaa työkykyyn liittyviä riskejä. Kasvojentunnistus-demopisteellä tekoäly tunnisti henkilön todellisen vappuiän. Tekoälyä sai koittaa huijata erilaisilla naamioitumismenetelmillä ja katsoa, kuka huijaa ja ketä. Tämä viihteellinen, mutta merkittävään aiheeseen pohjaava demo taisi olla kävijämäärältään suosituin. Tietoturvademossa pääsimme hyödyntämään Viria-konsernin vahvuuksia, kun Viria Securityn edustajat kertoivat, miten tietoturva- ja tietoverkkopalveluja voi valvoa ja hallita keskitetyn portaalin avulla.

Suosituimmat vappupallot varattiin jo tapahtuman ensihetkillä, ja kotona Aureoliksen asiakkaita odottivat saaliiseen tyytyväiset lapset. Vappuherkkuja ja pallojakin jäi jaettavaksti myös meille Aureoliksen työntekijöille. Seuraavaa Aureolis Wappua odotellessa!

aureolis wappu