23.04.2018  - Loihde Analytics -  Loihde Analytics

TimeXtender ja Aureolis Oy aloittavat yhteistyön Suomessa

Ohjelmistoyritys TimeXtender, joka on erikoistunut yritystiedon hyödyntämisen mahdollistaviin ratkaisuihin, ilmoitti tänään aloittavansa kumppaniyhteistyön Aureolis Oy:n kanssa. Sopimuksen ansiosta Aureolis Oy voi tarjota nykyisille ja uusille suomalaisille asiakkailleen TimeXtenderin Discovery Hub® -ratkaisua, joka on liiketoimintatiedon IT-arkkitehtuurin integroitu ratkaisumalli.

”Yhteistyö Aureolis Oy:n kanssa luo merkittäviä mahdollisuuksia Suomen markkinoille”, sanoo TimeXtenderin toimitusjohtaja Heine Krog Iversen. ”Organisaatioissa on erilaisia tarpeita: yrityskäyttäjät vaativat jatkuvasti saatavilla olevaa tietoa, ja IT puolestaan keskittyy tietohallintatapoihin, turvallisuuteen ja hankkeisiin.” Discovery Hub® yhdistää näistä parhaat puolet eli tietohallintatavat ja itsepalvelun. Sen avulla liike-elämän päättäjät pystyvät nopeasti käyttämään ja tulkitsemaan tietoa, johon he voivat luottaa. Discovery Hub® myös vapauttaa IT-resursseja automatisoimalla toistuvia ja tarpeettomia tehtäviä. Tavanomainen ratkaisu on hyödyntää eri työkaluja ja toimittajia ohjelmointiin, tiedon valmisteluun ja yhdistelyyn. Discovery Hub® -ratkaisussa eri toiminnot on täysin integroitu, joten se mahdollistaa tehokkaat toteutukset entistä pienemmillä resursseilla.

”Aureolis Oy:n liiketoiminnassa on tärkeää kyetä tarjoamaan korkealuokkaisia tiedon visualisoinnin ratkaisuja. TimeXtenderin Data Discovery Hub tukee tätä tavoitetta. TimeXtender on alansa huipputekijä, ja yhteistyömme vaikuttaa olennaisesti asiakkaittemme menestykseen”, toteaa Aureolis Oy:n asiakkuusjohtaja Janne Anttila. Perinteiset projektityönkulut eivät enää yksinkertaisesti pysy uusien tietolähteiden määrän, moninaisuuden ja vauhdin mukana. Tämän vuoksi tarvitaan uusi toimintamalli. TimeXtenderin Discovery Hub® on metatietoon perustuva malli, joka hyödyntää automatisointia hakumalleissa ja tiedonhallinnassa. Tämä mahdollistaa nopean, luotettavan ja turvallisen tiedon hyödyntämisen. Integraatiopaketin avulla power-käyttäjät voivat myös helposti tehdä itse muutoksia ja päivityksiä myös ilman IT-tuen apua hyödyntäen drag and drop -toimintoa.

TimeXtender:

TimeXtender on yksi maailman nopeimmin kasvavista ohjelmistoyrityksistä. Sen Discovery Hub® on liiketoimintatiedon IT-arkkitehtuurin integroitu ratkaisumalli, joka tuo yritystiedon kaikkien saataville. Yritys perustettiin vuonna 2006, ja se on yksityisessä omistuksessa. Sillä on päätoimipisteet Tanskassa sekä Yhdysvalloissa ja 2 600 asiakasta kuudella eri mantereella. TimeXtender on myös johtava tietovarastoautomaatioratkaisujen tarjoaja Microsoft® SQL Serverille®. Yritys myy tuotteitaan keskikokoisille ja suurille organisaatioille maailmanlaajuisen jälleenmyyjäverkoston kautta. Lisätietoja TimeXtenderin nettisivuilta TimeXtender.com.

Aureolis Oy:

Aureolis Oy on liiketoimintatiedon hyödyntämiseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Yrityksen palvelut kattavat koko BI-alueen tietovarastoinnista ja raportoinnista analytiikkaan sekä tiedolla johtamisen tukeen. Aureoliksessa työskentelee noin 150 liiketoimintatiedon asiantuntijaa Helsingissä, Espoossa, Lappeenrannassa ja Oulussa.