01.09.2021  - Loihde Analytics -  Loihde Analytics

Aureolis on nyt Loihde Analytics

Aureolis vaihtaa nimeään ja on jatkossa Loihde Analytics. Nimenmuutoksella haluamme korostaa kuuluvamme Loihde-konserniin ja sen laajaan asiantuntijaverkostoon.

Olemme edelleen sama tuttu yritys, mutta jatkossa palvelemme asiakkaitamme entistäkin paremmin Loihde-konserniin kuuluvien yritysten yhteistyöverkoston kautta.

Loihde Oyj on digitaalisen kehittämisen ja turvaratkaisujen asiantuntijakonserni. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 107 miljoonaa euroa. Loihteella työskentelee 750 digitaalisen liiketoiminnan ja turvaliiketoiminnan asiantuntijaa. Loihteen juuret kantavat kohta 140 vuoden taakse.

Loihteen liiketoiminta rakentuu digitaalisuuden ja turvallisuuden ympärille. Pääliiketoiminta-alueemme ovat digitaalinen kehittäminen ja turvaliiketoiminta. Palvelujemme perustana ovat asiakasymmärrys ja ratkaisukeskeisyys. Loihdimme monimutkaisista kokonaisuuksista yksinkertaisia hankkia, käyttää ja ymmärtää.

Loihde-konsernissa Loihde Analytics edustaa digitaalisen kehittämisen liiketoiminta-aluetta yhdessä sisaryritystemme Loihde Advisoryn ja Loihde Factorin kanssa. Yli 350 asiantuntijamme voimin autamme asiakkaitamme hyödyntämään dataa ja digitalisaatiota kilpailukykynsä kasvattamiseksi. Tuemme asiakkaitamme digimurroksessa ja rakennamme innovatiivisia, kestäviä digitaalisia ratkaisuja.

Teemme aktiivisesti yhteistyötä myös Loihteen turvaliiketoiminnan yritysten kanssa, ja hyödynnämme digitaalisen kehittämisen hankkeissamme Loihde-konsernin digitaalisen ja fyysisen turvallisuuden asiantuntemusta. Loihde-konsernissa turvaliiketoimintaa edustavat fyysisen ja digitaalisen maailman suojaamiseen keskittyvä Loihde Trust, identiteettiin ja digitaaliseen pääsynhallintaan keskittyvä Loihde Trust Spellpoint sekä tiedonsiirtoon keskittyvä Loihde Trust Tansec.