Loihde Akatemia – Blogit ja webinaarit

Pidä huolta omasta kilpailukyvystäsi. Loihde Akatemia on tiedolla johtajan aarreaitta – tuoretta tietoa, näkemyksiä ja neuvoja.

Loihde Akatemia – Blogit ja webinaarit

Pidä huolta omasta kilpailukyvystäsi. Loihde Akatemia on tiedolla johtajan aarreaitta – tuoretta tietoa, näkemyksiä ja neuvoja.

Webinaarit

powerapps_powerbi_raportointiheimo
Raportointi

PowerAppsilla enemmän irti PowerBI raportoinnista.

Microsoft PowerApps mahdollistaa täysin uusien ominaisuuksien käyttöönoton PowerBI:ssä. Demosimme miten taloushallinnon raportointi voidaan muuttaa ennustamiseksi PowerApps-työkalujen avulla.

Lue lisää
Azure_Loihde
Azure

Azuren avulla datasta kaikki irti - Case Järvenpään kaupunki

Azure ja sen monipuoliset työkalut auttavat yrityksiä ottamaan datasta kaiken irti. Kuuntelemalla selviää, miten Azuren komponentit voivat auttaa siirtymään konesalimaailman serveriasennuksista kohti joustavaa, skaalautuvaa ja tehokasta pilvimaailmaa.

Lue lisää
Data-alustat-webinaari
Data-alustat ja tietovarastoratkaisut

Kaipaako tietovarastosi tuuletusta? Tietovarastosta data-alustaan

Data-alustat ovat tulleet jäädäkseen. Kustannustehokkuus ja skaalautuvuus motivoivat organisaatioita päivittämään ympäristönsä on-site arkkitehtuurista pilveen.

Lue lisää

Liity Loihde Akatemian sisäpiiriin

Uudet artikkelit sähköpostiisi ja ohituskaista tuleviin tapahtumiin. 

Blogi

Tiedon visualisointi

Käyttäjälähtöinen tietomuotoilu tehostaa tiedon hyödyntämistä

Miten julkiset tai yksityiset organisaatiot voivat saada enemmän irti siitä, että yrityksen tieto tuotetaan käyttäjien tarpeita palvelemaan? Siitä ajatuksia tässä kirjoituksessa.

Lue lisää
Loihteen ihmiset tekevät töitä läppärin äärellä.
Yrityskulttuuri

Resilienssi osaksi oppivan organisaation pakollista kurssitarjontaa?

Kerrotaan, että noin vuonna 1917 paikallinen katolinen pappi Father Edward Flanagan kohtasi sodan runtelemassa Englannissa pojan, joka kantoi selässään haavoittunutta pikkuveljeään. Pappi totesi pojat kohdatessaan: ”no ...

Lue lisää
Yrityskulttuuri

Työntekijän näkökulmia vastuullisuuteen

Kun puhutaan it-alan yritysten vastuullisuudesta, keskitytään usein siihen, kuinka paljon hiilidioksidipäästöjä on vähennetty tai kuinka energiatehokkaita konesaleja yrityksellä on. Vastuullisuus on kuitenkin paljon ...

Lue lisää