Loihde Analytics on tiedolla johtamisen asiantuntija

Teemme datasta arvokasta tuomalla alansa parhaat asiantuntijat sinne, missä teknologian kyvykkyys loppuu.

Loihde Analytics on tiedolla johtamisen asiantuntija

Teemme datasta arvokasta tuomalla alansa parhaat asiantuntijat sinne, missä teknologian kyvykkyys loppuu.

Tarinamme

Loihde Analytics näki päivänvalon vuonna 2001. Yrityksen perustivat kaksi innokasta tekijäihmistä, joilla oli visio Suomen parhaista koodauspalveluista finanssisektorin asiakkaille.

Fokus on matkan varrella elänyt IT-sektorin kehittymisen mukana, mutta liiketoimintamme keskiössä on alusta asti ollut asiakkaidemme kilpailukyvyn kasvattaminen datan avulla. Olemme kasvaneet tuloksellisesti joka vuosi sekä tuoneet markkinoille uudenlaisia datan hyödyntämisen palveluja.

Tänään meillä työskentelee 130 älykkäiden ratkaisujen ja dataohjautuvan liiketoiminnan huippuasiantuntijaa. Liikevaihtomme oli vuonna 2020 15,1 M€. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Oulussa ja Lappeenrannassa.

Loihde Analytics on älykkäiden ratkaisujen ja dataohjautuvan liiketoiminnan huippuasiantuntija. Teemme datasta arvokasta tuomalla alansa parhaat asiantuntijat sinne, missä teknologian kyvykkyys loppuu.

Missiomme on tehdä asiakkaistamme kilpailukykyisempiä. Olemme tiedolla johtamisen strateginen kumppani sekä rakennamme data- ja analytiikkaratkaisuja asiakkaidemme liiketoiminnan tueksi. Palvelumme perustuvat 20 vuoden kattavaan kokemukseemme eri toimialojen organisaatioiden dataohjautuvuuden kehittämisestä.

Visiomme on olla edelläkävijä digikyvykkyyden kehittämisessä ja tiedolla johtamisessa. Luomme oivaltavia palveluja ja innovoimme yhdessä asiakkaidemme kanssa tulevaisuuden tiedolla johtamisen ratkaisuja.

Meistä saat sparraavan kumppanin

  • Palvelumme perustuvat 20 vuoden kattavaan kokemukseemme eri toimialojen organisaatioiden dataohjautuvuuden kehittämisestä.
  • Olemme älykkäiden ratkaisujen ja dataohjautuvan liiketoiminnan huippuasiantuntijoita.
  • Missiomme on tehdä asiakkaistamme kilpailukykyisempiä.
  • Rakennamme data- ja analytiikkaratkaisuja asiakkaidemme liiketoiminnan tueksi.
  • Olemme teknologiariippumattomia ja valitsemme yhdessä asiakkaidemme kanssa heille parhaiten sopivat menetelmät sekä välineet.
  • Olemme solmineet kumppanisopimuksen ja teemme yhteistyötä BI-alueen merkittävimpien teknologiatoimittajien kanssa.

Ihmisen kokoinen työpaikka

 
  • Tuomme alansa parhaat asiantuntijat sinne, missä teknologian kyvykkyys loppuu. Asiantuntijamme ovat kokeneita data-ammattilaisia, jotka päivittävät jatkuvasti osaamistaan.
  • Tärkein voimavaramme on henkilöstömme. Uskomme, että työntekijät, joista välitetään, välittävät myös asiakkaista.
  • Vaalimme yhteisöllistä kulttuuriamme. Arvomme ovat luotettavuus, inhimillisyys, rehellisyys ja kehittyminen.

20+

vuotta alan pioneerina

130

Loihtijaa palveluksessasi

2000+

onnistunutta projektia

3

toimipistettä Suomessa

Loihde Analytics faktoina

5N3A9424

Loihde Analyticsissa työskentelee 130 älykkäiden ratkaisujen ja dataohjautuvan liiketoiminnan huippuasiantuntijaa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Oulussa ja Lappeenrannassa.

Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 15,1 M€

Loihde Analytics on Loihde Oyj:n tytäryhtiö. Loihde Oyj on turvaliiketoimintaan ja digitaaliseen kehittämiseen keskittynyt konserni. Vuonna 2020 Loihde Oyj:n liikevaihto oli 106,8 M€ ja henkilöstömäärä yli 700.

Kuulumme Loihde-konserniin

 

Loihde Oyj on digitaalisen kehittämisen ja turvaratkaisujen asiantuntijakonserni. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 106,8 miljoonaa euroa. Loihteella työskentelee 750 digitaalisen liiketoiminnan ja turvaliiketoiminnan asiantuntijaa. Loihteen juuret kantavat kohta 140 vuoden taakse. 

Loihteen liiketoiminta rakentuu digitaalisuuden ja turvallisuuden ympärille. Pääliiketoiminta-alueemme ovat digitaalinen kehittäminen ja turvaliiketoiminta. Palvelujemme perustana ovat asiakasymmärrys ja ratkaisukeskeisyys. Loihdimme monimutkaisista kokonaisuuksista yksinkertaisia hankkia, käyttää ja ymmärtää.

Loihde Analytics edustaa Loihde-konsernissa digitaalisen kehittämisen liiketoiminta-aluetta yhdessä sisaryritystemme Loihde Advisoryn ja Loihde Factorin kanssa. Yli 350 asiantuntijamme voimin autamme asiakkaitamme hyödyntämään dataa ja digitalisaatiota kilpailukykynsä kasvattamiseksi. Tuemme asiakkaitamme digimurroksessa ja rakennamme innovatiivisia, kestäviä digitaalisia ratkaisuja.

Teemme aktiivisesti yhteistyötä myös Loihteen turvaliiketoiminnan yritysten kanssa, ja hyödynnämme digitaalisen kehittämisen hankkeissamme Loihde-konsernin digitaalisen ja fyysisen turvallisuuden asiantuntemusta. Loihde Trust tuottaa kokonaisvaltaisia yritysturvallisuuden ratkaisuja aina turvateknologiasta kyberturvaan.

Loihde-konsernin turvaliiketoiminnan yritysverkostoon kuuluvat fyysisen ja digitaalisen maailman suojaamiseen keskittyvä Loihde Trust, identiteettiin ja digitaaliseen pääsynhallintaan keskittyvä Loihde Trust Spellpoint sekä tiedonsiirtoon keskittyvä Loihde Trust Tansec.

Arvomme

Luotettavuus

Teemme, minkä lupaamme ja saamme asioita aikaan ilon ja positiivisuuden kautta.

Inhimillisyys

Kohtelemme toisiamme ystävällisesti ja arvostavasti sekä laitamme hyvän kiertämään.

Rehellisyys

Toimimme avoimesti ja muistamme kiittää sekä kehua aina tilaisuuden tullen.

Kehittyminen

Olemme ylpeitä osaamisestamme, haluamme jakaa sitä eteenpäin ja oppia uutta.

Ota yhteyttä

Kysy mitä vain, vastaamme mahdollisimman pian. Henkilöstömme yhteystiedot löydät täältä.