Palvelumme

Teemme datastasi arvokasta tuomalla alansa parhaat asiantuntijat sinne, missä teknologian kyvykkyys loppuu.

Ota yhteyttä

Palvelumme

Teemme datastasi arvokasta tuomalla alansa parhaat asiantuntijat sinne, missä teknologian kyvykkyys loppuu.

Ota yhteyttä

Miksi Loihde Analytics?

01

Sparraava kumppanisi

Missiomme on tehdä asiakkaistamme kilpailukykyisempiä.

02

Kokemusta ja ketteryyttä

20 vuoden kattava kokemus organisaatioiden dataohjautuvuuden kehittämisestä.

03

Teemme datastasi arvokasta

Olemme älykkäiden ratkaisujen ja tiedolla johtamisen huippuasiantuntijoita.

Miten autamme?

Oikein hyödynnettynä data tehostaa toimintaa, parantaa tuloksia, tuo kilpailuetua ja luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Data-alustat ja tietovarastoratkaisut

Määrittelemme, testaamme ja toteutamme data-alustat ja tietovarastoratkaisut sekä autamme teknologia- ja alustavalinnoissa. Vastaamme ratkaisujen ylläpidosta ja pienkehityksestä jatkuvana palveluna. Autamme datan laadun kysymyksissä sekä laatumittareiden määrittelyssä.

Lue lisää

Raportointi ja tiedon visualisointi

Autamme tunnistamaan tietotarpeet ja valitsemaan tarpeisinne sopivat BI-välineet. Suunnittelemme ja toteutamme raportoinnit ja visualisoinnit. Vastaamme tarvittaessa raportointiratkaisun ylläpidosta. Viranomaisraportointi on yksi vahvuuksistamme.

Lue lisää

Analytiikka ja AI

Meiltä saatte analytiikkaratkaisut määrittelystä toteutukseen, ketterästi ja teknologiariippumattomasti. Vastaamme koko analytiikkaketjusta datan käsittelystä tulosten visualisointiin. Hyödynnämme monipuolisesti edistyneen analytiikan menetelmiä ja tekoälyä. Autamme myös analytiikan kehityspolun määrittelyssä.

Lue lisää

Tiedolla johtaminen

Autamme rakentamaan tietokeskeistä kulttuuria. Määrittelemme organisaatiollenne tiedolla johtamisen strategian ja kehityspolun. Tuemme johtoanne tiedolla johtamisen kehittämisessä. Meiltä saatte myös tiedolla johtamisen eri osa-alueiden koulutusta.

Lue lisää

Jatkuva tuki ja ylläpito

Tuki- ja ylläpitopalvelumme ennakoi ja estää häiriöitä tietovarastointiin, raportointiin ja analytiikkaan liittyvissä ratkaisuissa sekä varmistaa palvelujen jatkuvan toiminnan. Palvelumalli räätälöidään aina tarpeenne mukaan.

Lue lisää

Asiakkaitamme

Tutustu miten data ja tekoäly voivat auttaa sote-alan hoitajapulaan.

Istekki - data ja AI avuksi sote-alan hoitajatarpeeseen

Sote-toimijat etsivät uusia data-analytiikkaan perustuvia ratkaisuja entistä tarkempaan ja joustavampaan resursoinnin suunnitteluun. Taustalla on sote-alan valtakunnallinen hoitajapula tilanteessa, jossa hoidon tarve ...

Lue lisää

PP-sairaanhoitopiirin tietojohtamisen suunnitelmallinen käynnistys

PPSHP:n raportointiympäristön ja tietojohtamisen kartoitus osoitti, miten tietotuotantoon saadaan kaivattua eheyttä. Tieto-ohjautuva toiminta tehostaa tiedon hyötykäyttöä sekä sairaanhoitopiirissä että ...

Lue lisää
nivos

Nivos - BI-ympäristön jatkuva kehittäminen tukee tiedolla johtamista

Nivos on mäntsäläläinen monialayhtiö, joka vie vesi- ja energia-alaa etunojassa eteenpäin. Yhtiö nivoo yhteen asumista ja yrittäjyyttä helpottavia tuotteita ja palveluita niin, että Nivoksen asiakkaat pystyvät ...

Lue lisää

Koulutusyhteistyö Aureoliksen kanssa on sujunut erittäin hyvin. Aureoliksella on hyvä näkemys siitä, mistä tiedolla johtamisen ja data-analytiikan aihealueista tarvitaan koulutusta juuri sillä hetkellä. Aureoliksen koulutukset saavat asiakkailtamme hyvää palautetta”

Marianne Peltola, Kehityspäällikkö, Alma Talent koulutuspalvelut

Aureolis-referenssi-Marianne_Peltola

Teknologiariippumaton kumppani

Olemme teknologiariippumattomia ja valitsemme yhdessä asiakkaidemme kanssa heille parhaiten sopivat menetelmät sekä välineet. Olemme solmineet kumppanisopimuksen ja teemme yhteistyötä BI-alueen merkittävimpien teknologiatoimittajien kanssa.

Ota yhteyttä

Kysy mitä vain, vastaamme mahdollisimman pian. Henkilöstömme yhteystiedot löydät täältä.