Ihmisen kokoinen työpaikka

Meillä saat kehittyä ja edetä suuntaan, joka sinulle parhaiten sopii. Tasa-arvoinen kohtelu on periaate, josta emme tingi.

Katso avoimet paikat ja hae

Ihmisen kokoinen työpaikka

Meillä saat kehittyä ja edetä suuntaan, joka sinulle parhaiten sopii. Tasa-arvoinen kohtelu on periaate, josta emme tingi.

Katso avoimet paikat ja hae

Miksi tulisit meille?

Fiksuja töitä, asiakkaita ja kollegoja

Pöytäsi on katettu kiinnostavilla projekteilla, valveutuneilla asiakkailla sekä kollegoilla, joilta voit oppia joka päivä jotain uutta.

Tule sellaisena kuin olet

Täällä ei katsota ketään pitkin nenänvartta, vaan erilaiset taustat ovat rikkautemme. Tasa-arvoinen kohtelu on periaate, josta emme tingi.

Meillä et jämähdä

Sinä ja kollegasi olette se kaikki, mistä asiakkaille tuottamamme arvo kumpuaa. Meillä saat kehittyä ja edetä suuntaan, joka sinulle parhaiten sopii.

Reilu kompensaatio ja meininki

Korvaamme työpanoksesi kilpailukykyisellä palkalla ja muilla eduilla. Työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on meille tärkeää.

Etsimme nyt loihtijoita seuraaviin tehtäviin

Avoin haku loihtijaksi🌟

Meillä jokainen hakemus käsitellään aina erikseen. Olemme aina pyrkineet loihtimaan osaaville ja hyville tyypeille loistavia positioita.

Meillä on loistavia projekteja menossa jatkuvasti ja haemme tälläkin hetkellä datan, ohjelmistokehityksen, pilvipalveluiden, tietovarastoinnin ja integraatioiden asiantuntijoita.

Ymmärrämme, että eri ihmisillä on erilainen tarve tehdä työtä. Joillekin työnteko on turvallista jatkuvaa saman asian tekemistä, kun toiset taas etsivät jatkuvasti vaihtuvia haasteita. Me pystymme tarjoamaan kummallekin oikean työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä omien tavoitteidensa mukaan.

Lähetä avoin hakemus

Millainen työpaikka Loihde Analytics on?

Meillä on hyvä olla töissä. Haluamme olla dataohjautuvan liiketoiminnan edelläkävijä. Huolehdimme jokaisen hyvinvoinnista sekä jatkuvasta osaamisen kehittämisestä.

Loihde Analyticsissa pääset osaksi asiantuntijatiimiä, joka tekee datasta arvokasta. Luomme oivaltavia palveluja ja innovoimme yhdessä asiakkaidemme kanssa tulevaisuuden dataratkaisuja. 

Toimimme laajasti eri toimialoilla. Tarjolla on siten monipuolisesti erilaisia työtehtäviä hyvin erilaisten asiakasorganisaatioiden parissa.

Monipuoliset taustamme tuovat kulttuuriimme rikkautta ja ovat myös hyödyksi asiakastehtävissä. Luonnollisesti kohtelemme kaikkia tasa-arvoisesti ja toisiamme kunnioittaen.

Voit tutustua arkeen Loihde Analyticsilla Instagram-tilimme kautta.

Loihtijoiden kokemuksia

Erilaiset taustat ovat rikkaus

Kuka olet ja mitä teet Loihde Analyticsissa? Olen Eevi Lappalainen ja työskentelen Loihde Analyticsissa BI-konsulttina. Olen ollut täällä töissä kaksi vuotta ja viihdyn edelleen.

Lue lisää

Haasteita riittää niitä haluavalle

Kiinnostaako ura Loihde Analyticsissa? Tutustu Lauri Mantereeseen, johtavaan tekniseen arkkitehtiin. Lauri on ollut Loihde Analyticsissa jo yli kahdeksan vuotta, ja hänellä on kokemusta monenlaisista tehtävistä.

Lue lisää

Erilaista työarkea – arjen supersankari kaipaa toimistolle

Tätä blogitekstiä kirjoittaessani takana on 10 viikkoa yhtäjaksoista etätyötä. Lasten sairastelut juuri ennen ”koronteenin” alkua veivät meidän perheemme neljän seinän sisään jo pari viikkoa etuajassa. Tämä ...

Lue lisää

Näin huolehdimme hyvinvoinnistasi

01

Virkistystoiminta

02

Sertifiointi-mahdollisuudet

03

Lounasetu

04

Virike-etu

05

Laaja työterveyshuolto

06

Työkykyvakuutus

07

Etätyö

08

Työmatkaetu

Haluatko kuulla uusista avoimista paikoista?

Älä missaa elämäsi tilaisuutta. Uudet avoimet työpaikkamme sähköpostiisi heti niiden ilmestyttyä.

Loihde Analytics työnantajana

 

Mies ja nainen työskentelevät yhdessä tietokoneen edessä.
Loihde Analytics

Kiltti joulupukki: olen ollut kilttinä, joten tuo minulle kiva ura

  Joulupukki esittää aattoiltana glögin lomassa moderniin valmentavaan tapaan kysymyksen sinulle: ”Miten on vuosi mennyt, mitä itte oot tehnyt itsesi eteen, oletko ollut kilttinä? Ja mitä toivot?Miten noin niin kuin ...

Lue lisää

Kummi auttaa uuden työntekijän alkuun

Monella meistä on varmaankin kokemusta siitä, että työnantaja ei ole valmistautunut parhaalla mahdollisella tavalla uuden työntekijän vastaanottamiseen. Perehdytys on saattanut olla epämääräistä tai kiireellä tehty, ja ...

Lue lisää

Työympäristö, jossa voi olla oma itsensä

Aureoliksella on toteutettu kaksi vuotta peräkkäin Siqni-kysely, jossa tutkitaan työyhteisön ja työntekijöiden merkityksellisimmiksi kokemia asioita. Aureoliksen merkityksellisten asioiden TOP 10 -listalle on noussut ...

Lue lisää