Rekrytointi ja avoimet työpaikat

Millainen työpaikka on Loihde Analytics? Miten tuemme kaikkien työntekijöidemme viihtyvyyttä, kehittymistä ja hyvinvointia? Ja millaisia tekijöitä juuri nyt etsimme?

Katso avoimet paikat ja hae

Rekrytointi ja avoimet työpaikat

Millainen työpaikka on Loihde Analytics? Miten tuemme kaikkien työntekijöidemme viihtyvyyttä, kehittymistä ja hyvinvointia? Ja millaisia tekijöitä juuri nyt etsimme?

Katso avoimet paikat ja hae

Millainen työpaikka Loihde Analytics on?

Meillä on hyvä olla töissä. Haluamme olla dataohjautuvan liiketoiminnan edelläkävijä. Huolehdimme jokaisen hyvinvoinnista sekä jatkuvasta osaamisen kehittämisestä.

Loihde Analyticsissa pääset osaksi asiantuntijatiimiä, joka tekee datasta arvokasta. Luomme oivaltavia palveluja ja innovoimme yhdessä asiakkaidemme kanssa tulevaisuuden dataratkaisuja. 

Toimimme laajasti eri toimialoilla. Tarjolla on siten monipuolisesti erilaisia työtehtäviä hyvin erilaisten asiakasorganisaatioiden parissa.

Aureolis-henkilostokuvat-1200x628_14

Useimmilla meistä on korkeakoulututkinto, mutta koulutus- ja työtaustamme ovat hyvin erilaisia. Monipuoliset taustamme tuovat kulttuuriimme rikkautta ja ovat myös hyödyksi asiakastehtävissä. Luonnollisesti kohtelemme kaikkia tasa-arvoisesti ja toisiamme kunnioittaen.

Loihtijoiden kokemuksia

Erilaiset taustat ovat rikkaus

Kuka olet ja mitä teet Loihde Analyticsissa? Olen Eevi Lappalainen ja työskentelen Loihde Analyticsissa BI-konsulttina. Olen ollut täällä töissä kaksi vuotta ja viihdyn edelleen.

Lue lisää

Haasteita riittää niitä haluavalle

Kiinnostaako ura Loihde Analyticsissa? Tutustu Lauri Mantereeseen, johtavaan tekniseen arkkitehtiin. Lauri on ollut Loihde Analyticsissa jo yli kahdeksan vuotta, ja hänellä on kokemusta monenlaisista tehtävistä.

Lue lisää

Erilaista työarkea – arjen supersankari kaipaa toimistolle

Tätä blogitekstiä kirjoittaessani takana on 10 viikkoa yhtäjaksoista etätyötä. Lasten sairastelut juuri ennen ”koronteenin” alkua veivät meidän perheemme neljän seinän sisään jo pari viikkoa etuajassa. Tämä ...

Lue lisää

Visiomme

Visiomme on olla edelläkävijä digikyvykkyyden kehittämisessä ja tiedolla johtamisessa. Siksi otamme osaamisen kehittämisen vakavasti ja järjestämme jatkuvasti erilaisia koulutuksia henkilöstöllemme.

Työntekijöiden urakehitystä tuetaan haluttuun suuntaan niin vertikaalisesti kuin horisontaalisestikin — aika moni työntekijämme onkin siirtynyt ajan myötä alkuperäisestä roolista täysin toisenlaisiin tehtäviin.

Aureolis-henkilostokuvat-1200x628_15

Uskomme, että henkilöstön hyvinvointi on avain hyvään asiakaskokemukseen. Siksi meillä on joustavat työajat, etätyömahdollisuus, kilpailukykyinen palkka sekä bonusjärjestelmä ja kattavat työterveyspalvelut. 

Työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on meille tärkeää. Työssä viihtymistä edistävät luonnollisesti myös tiimitapahtumat, erilaiset yhteiset tapahtumat ja henkilöstöjuhlat.

Tutustu Villen, Laurin ja Eevin uratarinoihin

Lauri-Mantere-uratarina

Haasteita riittää niitä haluavalle

Täällä on aika monipuolisia tehtäviä – etenkin, jos vaihtaa asiakkuutta niin kuin minä olen usein tehnyt. Meillä on mahdollista kokeilla monenlaista ja hyvässä lykyssä pääsee valikoimaan itselleen mieluisimpia tehtäviä. Koko ajan pääsee kokeilemaan tai oppimaan uutta.

Katso video
Eevi_uratarina-855x447-2

Erilaiset taustat ovat rikkaus

Tyypillinen aureolislainen on reilu tyyppi, jonka kanssa on mielenkiintoista keskustella ja joka on kiinnostunut monenlaisista asioista. Kaikilla on omanlainen tausta ja meille kannattaa hakea, vaikkei olisikaan tyypillistä IT-alan taustaa. 

Katso video
Aureolis-henkilostokuvat-1200x628_2

Uralla etenemisen mahdollisuudet Aureoliksessa

Olen alusta asti ollut määrätietoinen siitä, mitä haluan Aureoliksessa tehdä. Tämä on kaikessa yksinkertaisuudessaan vastuun saamista sekä jatkuvaa ammattitaidon kasvattamista. 

Katso video

Näin huolehdimme hyvinvoinnistasi

01

Virkistystoiminta

02

Sertifiointi-mahdollisuudet

03

Lounasetu

04

Virike-etu

05

Laaja työterveyshuolto

06

Työkykyvakuutus

07

Etätyö

08

Työmatkaetu

Miksi tulisit meille?

Fiksuja töitä, asiakkaita ja kollegoja

Pöytäsi on katettu kiinnostavilla projekteilla, valveutuneilla asiakkailla sekä kollegoilla, joilta voit oppia joka päivä jotain uutta.

Tule sellaisena kuin olet

Täällä ei katsota ketään pitkin nenänvartta, vaan erilaiset taustat ovat rikkautemme. Tasa-arvoinen kohtelu on periaate, josta emme tingi.

Meillä et jämähdä

Sinä ja kollegasi olette se kaikki, mistä asiakkaille tuottamamme arvo kumpuaa. Meillä saat kehittyä ja edetä suuntaan, joka sinulle parhaiten sopii.

Reilu kompensaatio ja meininki

Korvaamme työpanoksesi kilpailukykyisellä palkalla ja muilla eduilla. Työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on meille tärkeää.

Haluatko kuulla uusista avoimista paikoista?

Älä missaa elämäsi tilaisuutta. Uudet avoimet työpaikkamme sähköpostiisi heti niiden ilmestyttyä.

Loihde Analytics työnantajana

 

Kummi auttaa uuden työntekijän alkuun

Monella meistä on varmaankin kokemusta siitä, että työnantaja ei ole valmistautunut parhaalla mahdollisella tavalla uuden työntekijän vastaanottamiseen. Perehdytys on saattanut olla epämääräistä tai kiireellä tehty, ja ...

Lue lisää

Työympäristö, jossa voi olla oma itsensä

Aureoliksella on toteutettu kaksi vuotta peräkkäin Siqni-kysely, jossa tutkitaan työyhteisön ja työntekijöiden merkityksellisimmiksi kokemia asioita. Aureoliksen merkityksellisten asioiden TOP 10 -listalle on noussut ...

Lue lisää

Oma aika, työaika, laatuaika – työn ja vapaa-ajan tasapainosta

Me aureoliot vastaamme vuosittain Siqni-kyselyyn, jolla selvitetään henkilöstölle merkityksellisiä asioita ja niiden toteutumista Aureoliksessa. 

Lue lisää