01.04.2020  - Loihde Analytics - 

Erilaiset taustat ovat rikkausKuka olet ja mitä teet Loihde Analyticsissa?

Olen Eevi Lappalainen ja työskentelen Loihde Analyticsissa BI-konsulttina. Olen ollut täällä töissä kaksi vuotta ja viihdyn edelleen.

Millainen tausta ja koulutus sinulla on?

Päädyin tähän hommaan vähän epätyypillistä reittiä: opiskelin yliopistolla sosiologiaa ja tein väestötieteeseen maisterintutkinnon. Yliopistossa tuli ensimmäiset kokemukset koodaamisesta ja datan käsittelystä.

Jossain vaiheessa Loihde Analyticsista lähestyttiin minua LinkedInin kautta. Ajattelin, ettei ole haittaa siitä, että käy juttelemassa. Päädyin sitten tänne.

Miten Loihde Analytics on tukenut urakehitystäsi?

En välttämättä ajattele urakehitystä ylöspäin – eli niin, että pitäisi päästä aina seuraavalle tikkaalle. Mutta haluan, että on mahdollista oppia uutta, ehkä vaihtaa tehtäviäkin, ja tulla paremmaksi siinä, mitä tekee.

Oman osaamisen kehittämistä tuetaan hyvin. Työntekijöillä on mahdollisuus esittää koulutustoiveita ja ne ovat minun kohdallani myös toteutuneet.

Lisäksi olen oppinut paljon myös työn ohessa. On kiva, että on ollut mahdollisuus tehdä erilaisia tehtäviä, joita tehdessä on oppinut uutta.

Miksi juuri Loihde Analytics?

Minulle tärkeintä työssäviihtymisessä on se, että työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja sellaisia, missä pääsee kehittymään.

Tietysti myös hyvä ilmapiiri ja mukavat työkaverit ovat tärkeitä.

Tyypillinen Loihde Analyticsin työntekijä on reilu tyyppi, jonka kanssa on mielenkiintoista keskustella ja joka on kiinnostunut monenlaisista asioista. Kaikilla on omanlainen tausta ja meille kannattaa hakea, vaikkei olisikaan tyypillistä IT-alan taustaa. Monenlaisista taustoista on hyötyä eikä työllistymistä estä se, ettei ole opintoja tietojenkäsittelytieteestä tai teknologiasta.

Katso avoimet paikat rekrysivuiltamme. Avoin haku on koko ajan päällä, joten hae ihmeessä vaikkei sopivaa paikkaa olisikaan auki.